Amazon Daily Quiz Answers

AMAZON QUIZ ANSWERS ( 11 SEP)

1. Ans : CV Raman
2. Ans : Urdu
3. Ans : Mewati Gharana
4. Ans : Kamala Harris
5. Ans : Sri Lanka

Amazon Quiz Contest All Answers Today 10th September 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 50000 Pay Balance

  1. Tiktok
  2. Turkey
  3. Sudha Murthy
  4. Dwayne Bravo
  5. Satyajit Ray

Amazon Quiz Contest All Answers Today 9th September 2020 (9th September)

1. Ans : Dhyan Chand award
2. Ans : World Animal Protection
3. Ans : Puducherry
4. Ans : Google
5. Ans : Batman

Amazon Quiz Contest All Answers Today 8th September 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Philips Soundbar

  1. Renewable energy
  2. Akkineni Nagarjuna
  3. Central Water Commission
  4. Equestrian
  5. Maldives

(7th September) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : National Recruitment Agency
2. Ans : Harit Path
3. Ans : Renewable energy
4. Ans : Field Hockey
5. Ans : Om Birla

(6th Sep) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Para- Badminton
2. Ans : Election Commissioner
3. Ans : Mysuru zoo
4. Ans : Indian Railways
5. Ans : Paris-Saint Germain

(5th Sept) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Kirti Chakra
2. Ans : Indore
3. Ans : Atal Bihari Vajpayee
4. Ans : Ministry of New and Renewable Energy
5. Ans : National Cadet Corps

Amazon Quiz Contest All Answers Today 4th September 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Kookaburra Cricket bat

  1. Satwiksairaj Rankireddy
  2. Border Security Force
  3. Rajasthan
  4. Pooja bhatt
  5. Azhar Ali

Amazon Quiz Contest All Answers Today 3rd September 2020

1. Ans : Abraham Accord
2. Ans : Mariyappan Thangavelu
3. Ans : Mewati Gharana
4. Ans : Reliance
5. Ans : Maldives

Amazon Quiz Contest All Answers Today 2nd September 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Redmi Note 9 Pro

  1. NASSCOM
  2. Pixels
  3. India
  4. Dream11
  5. Goa

(1st September) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Mauritius
2. Ans : Bachpan Bachao Andolan
3. Ans : IISC
4. Ans : Soumya Swaminathan
5. Ans : Palash

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers

1. Ans : Oriental Insurance
2. Ans : IRDA
3. Ans : 5
4. Ans : Mumbai
5. Ans : Central government

(31st August) Amazon quiz answers

1. Ans : Andaman and Nicobar Islands
2. Ans : Left handed
3. Ans : NFDC
4. Ans : Vikram Sarabhai
5. Ans : Kolkata

(30th August) Amazon quiz answers

1. Ans : Suresh Raina
2. Ans : Lion
3. Ans : Black Box
4. Ans : Goa
5. Ans : Israel

(29th August) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Max Verstappen
2. Ans : Hubballi
3. Ans : Ministry of Education
4. Ans : Small Pox Eradication
5. Ans : Butterflies

(28th August) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : CV Raman
2. Ans : Urdu
3. Ans : Atulya
4. Ans : Kamala Harris
5. Ans : Indigenisation

(27th August) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Twilight
2. Ans : Nagaland
3. Ans : Electric Car
4. Ans : Mullanpur Stadium
5. Ans : Sri Lanka

(26th August) Amazon Quiz Answers

  1. Ans : Oil Spill
  2. Ans : Comptroller and Auditor General
  3. Ans : Andaman and Nicobar Islands
  4. Ans : Police
  5. Ans : Rose Bowl, Southampton

Amazon Quiz Contest All Answers Today 25th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Fossil Explorist Watch

  1. India
  2. SpaceX
  3. Kerala
  4. Pune
    5.World Tribal Day

(24th August) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Rajiv Gandhi
2. Ans : Sputnik
3. Ans : EU
4. Ans : 70th anniversary Grand Prix
5. Ans : Vikram Sarabhai

(23rd August) Amazon quiz answers

1. Ans : International Youth Day
2. Ans : Venkaiah Naidu
3. Ans : PGA Championship
4. Ans : Satya Nadella
5. Ans : Indore

(22nd August)AMAZON QUIZ ANSWER

1. Ans : Abanindranath Tagore
2. Ans : Atomic Bombing of Hiroshima
3. Ans : Yasir Shah
4. Ans : Bobby Deol
5. Ans : BR Ambedkar

(21st August) AMAZON QUIZ ANSWER

1. Ans : Computer Mouse
2. Ans : Himachal Pradesh
3. Ans : Taiwan
4. Ans : Dodo Drop
5. Ans : National School of Drama

Amazon Quiz Contest All Answers Today 20th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 50000 Pay Balance

  1. World Sanskrit Day
  2. Bal Gangadhar Tilak
  3. Lebanon
  4. Bihar
  5. Assam

(19th August) AMAZON QUIZ ANSWERS

1. Ans : Lootcase
2. Ans : Mobile call
3. Ans : Tokyo
4. Ans : Barack Obama
5. Ans : Quit India Movement

Amazon Quiz Contest All Answers Today 18th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

  1. Vimal
  2. Red Chillies
  3. MS Dhoni
  4. Work From Home
  5. Amazon

Quiz Time – 8AM – 12PM Today 
Amazon Today’s Quiz 17 August-

Q1. Uttarakhand is planning to set up India’s first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?
ans- Snow Leopard
Q2. Which famous Varanasi born Indian writer’s 140th birth anniversary was celebrated on July 31, 2020?
ans- Munshi Premchand
Q3. Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?
ans- Iker Casillas
Q4.BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?
ans- Bureau of Indian Standards
Q5.John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?
ans-Peace

Amazon Quiz Contest All Answers Today 16th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Samsung Galaxy A31

  1. Bombay flying club
  2. Japan
  3. Solar power
  4. Matthew McConaughey
  5. Mauritius

Amazon quiz 15 August 2020 answers today win oneplus y series tv

Question 1. The first woman to hold a Cabinet Rank in the Indian government Rajkumari Amrit Kaur, held which Ministry?

Answer:Minister of Heath

Question 2. Under whose leadership was Azad Hind, an Indian provisional government, established in Japanese occupied Singapore during World War II?

Answer: Subhas Chandra Bose

Question 3. The world celebrated this 25th July as the 100th birth day of Rosalind Franklin, known for her contributions to the discovery of what?

Answer: Molecular structure of DNA

Question 4. The Okavango Delta, one of Africa’s last remaining great wildlife habitat, is located in which country?

Answer: Botswana

Question 5: Which young revolutionary, along with Prafulla Chaki, attempted to assassinate a British judge, Magistrate Douglas Kingsford?

Answer : Khudiram Bose

(14th August) Amazon Quiz Answers Today – Win a Sony 1000MX3 headphones

Amazon Quiz Answers Today For 14th August 2020-

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:15 AM)

Question: 1

Which of these veteran all rounders who played for the Knight Riders from 2011-2013, recently retired?

Answer:–Rajat Bhatia

Question: 2

Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has developed what medical bed isolation system to combat COVID-19?

Answer: Aashray

Question: 3

Which body involving 5 nations held it’s 6th Environment Minister’s meeting on 30th July?

Answer:- BRICS

Question: 4

Anil Murali the legendary actor who passed away at the age of 51 was a veteran in which film industry?

Answer:– Malayalam

Question: 5

The Barakah nuclear power plant, the first nuclear power station in the Arabian Peninsula, is located in which country?

Answer:-UAE

Amazon Quiz Contest All Answers Today 13th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 50000 Pay Balance

1.DRDO

  1. Antarctica
  2. Tiger
  3. Stuart Board
  4. Tunisia

Amazon Quiz Contest All Answers Today 12th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Samsung Galaxy Note 10
1.Nizam of Hydrabad

  1. Telangana
  2. Rostan Chase
  3. France
  4. Archana Sorenge

Amazon Quiz Contest All Answers Today 11th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Dyson Air Purifier

  1. Bangladesh
  2. UAE
  3. Ministry Of Education
  4. Smart India Hackathon
  5. Bandis Bandits

Amazon Quiz Contest All Answers Today 10th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

  1. Cristiano Ronaldo
  2. Venice Film Festival
  3. Viral Acharya
  4. ISL
  5. S Jaishankar

Amazon Quiz Contest All Answers Today 9th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win OnePlus 7T Pro

  1. Sri lanka
  2. Ben Stokes
  3. :Gangubai Kathiawadi
  4. west Indies
  5. Ministry Of Earth sceince

Amazon Quiz Contest All Answers Today 8th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win noise shots wireless headphones

  1. Bahrain
  2. Pareeksha
  3. Australia
  4. Suriname
  5. BTS

Amazon Quiz Contest All Answers Today 7th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Fossil Explorist watch

  1. Nawazuddin Siddiqui
  2. Indian ocean
  3. Gujrat
  4. One plus nord
  5. Madhya pradesh

Amazon Quiz Answers Today – 6th August (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win ₹50,000 Pay Balance*

Q1. ‘Paheli’ is a recently released song from which movie, based on the life of a famous Indian?
Answer: Shakuntala Devi

Q2. Sofia Kenin, the winner of the 2020 Australian Open women’s singles title, represents which country?
Answer: USA

Q3. What was the colour of the rare albino turtle recently spotted in the Balasore district of Odisha?
Answer: Yellow

Q4. Padmanabhaswamy is the tutelary deity of which royal family of India?
Answer: Travancore

Q5. To mark the date of the establishment of FIDE, United Nations celebrated July 20th 2020 as what day for the first time?
Answer: World Chess Day

Amazon Quiz Answers Today – 5th August (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win a Huawei P30 Pro*

Q1. Which actress who starred as a child artist in Imtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?
Answer: Sanjana Sanghi

Q2. Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?
Answer: Dakar Rally

Q3. Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off 5 fighter jets from which company, that has joined the Indian Airforce?
Answer: Rafale

Q4. In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti- tuberculosis medicine to which country?
Answer: North Korea

Q5. Prospina, HeliNa, Dhruvastra are all what type of missiles used by the Indian Armed Forces?
Answer: Anti-tank missiles

Amazon Quiz Contest All Answers Today 4th August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Dyson Air Purifier

  1. Ben Stokes
  2. Gabon
  3. France
  4. Bangladesh
  5. NEOWISE

Amazon Quiz Contest All Answers Today 3rd August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 20000 Pay balance

  1. Sun
  2. Somnath Temple
  3. ASEAN
  4. Stephen King
  5. Portugal

Amazon Quiz Contest All Answers Today 2nd August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Samsung Galaxy Note 10


1. IPL
2. Malala Day
3. Kallasavadlvoo Slvan
4. Bhutan
5. Airtel

Amazon Quiz Contest All Answers Today 1st August 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win noise shots wireless headphones

1. Saudi Arabia
2. Bharat Blotech
3. First Atomic Bomb
4. Ruskin Bond
5. Kate Winslet

Amazon Quiz Answers Today – 31st July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win Sony 1000XM3 Headphones*

Q1. Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1?
Answer: Real Madrid

Q2. Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?
Answer: Twitter

Q3. Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?
Answer: Lewis Hamilton

Q4. According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?
Answer: India

Q5. Which American singer-songwriter is set to headline the virtual EDM fest ‘Tomorrowland Around the World’?
Answer: Katy Perry

Amazon Quiz Answers Today – 30th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win ₹50,000 Pay Balance*

Q1. Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?
Answer: MythBusters

Q2. In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?
Answer: Best Captain

Q3. 26th July is observed in India , as _____ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.
Answer: Kargil

Q4. In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?
Answer: Nikola Tesla

Q5. 38 year old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?
Answer: HCL

Amazon Quiz Answers Today For 29th July 2020- Win a Samsung M30s

Question: 1

Jack Charlton, who recently passed away, was a member of which 1966 FIFA World Cup winning team?

Answer:England

Question: 2

In which city is the Sri Padmanabhaswamy Temple located?

Answer: Thiruvananthapuram

Question: 3

What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer:- Neowise

Question: 4

22nd July is observed globally as ____ approximation day. Fill in the blanks.

Answer:– Pi

Question: 5

Pakistan recently allowed which country to send goods to India using the Wagah border from July 15?

Answer:- Afghanistan

Amazon Quiz Answers Today – 28th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win Samsonite Polycarbonate Suitcase*

Q1. A very rare ‘Golden Tabby’ tiger has recently been spotted in which National Park?
Answer: Kaziranga National Park

Q2. An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?
Answer: Earth and Sun

Q3. The role of Kolkata based IAS officer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?
Answer: Shakuntala Devi

Q4. To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her Instagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?
Answer: Cocktail

Q5. The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?
Answer: Manchester City FC

Amazon Quiz Contest All Answers Today 27th July 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 50000 Pay Balance

  1. Street Vendors
  2. Measles
  3. World Population Day
  4. Shannon Gabriel
  5. Vaccines

Amazon Quiz Answers Today for 26th july 2020: Win Exciting Prizes From Amazon India

Q1. Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?
Ans – Lionel Messi

Q2. A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?
Ans – The 14th Dalai Lama

Q3. In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?
Ans – Central Perk

Q4. Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund‘ to accelerate growth of a digital India?
Ans – Google

Q5. Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?
Ans – Slighter Point

Amazon Quiz Answers Today – 25th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win Bose 700 Bluetooth headphones*

Q1. Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?
Answer: Soorma Bhopali

Q2. Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?
Answer: West Indies

Q3. What is the name of the re-branded Google Plus for enterprise customers?
Answer: Google Currents

Q4. Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?
Answer: Boeing

Q5. Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?
Answer: UAE

Amazon Quiz Answers Today for 24th july 2020: Win Exciting Prizes From Amazon India

Q1. Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver‘?
Ans – Urjlt Patel

Q2. Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?
Ans -Royal Society of London

Q3. Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?
Ans – Louis Pasteur

Q4. ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?
Ans – lnstagram

Q5. ISRO is set to launch Amazonia- 1, an earth observation satellite developed by which country?
Ans – Brazil

Amazon Quiz Answers Today – 23rd July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win ₹15,000 Pay Balance*

Q1. Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?
Answer: JioMeet

Q2. Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?
Answer: Israel

Q3. The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?
Answer: e-Waste

Q4. Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of Ladakh?
Answer: Indian Oil

Q5. Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?
Answer: Samudra Setu

Amazon Quiz Answers Today – 22nd July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win a Samsung Galaxy Note 10*

Q1. In which Indian state is ‘Rewa Solar Power Plant’, one of the largest single-site solar power plants in India, located?
Answer: Madhya Pradesh

Q2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?
Answer: Facebook

Q3. Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?
Answer: Buddha’s first sermon

Q4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?
Answer: Kanye West

Q5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?
Answer: Amit Panghal

Amazon Quiz Today’s Answer, 21st July, 2020

Q1. Which country, recently in news due to elephant deaths, is home to almost a third of African elephants?

Ans- Botswana

Q2. Institute of Liver and Biliary Sciences in Delhi is the host of India’s first , launched very recently.
Ans- Plasma Bank

Q3. For the first time ever which Grand Prix opened the F1 calendar with a closed door event?
Ans- Austrlan Grand Prlx

Q4. In Gujarat, Dhanvantri Rath services has been launched to provide what kind of services to the people?
Ans- Healthcare

Q5. Which 200-year-old apparel company, that outfitted 40 of the last 45 US presidents, recently filed for bankruptcy?
Ans- Brooks Brothers

Amazon Quiz Answers Today – 20th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win ₹50,000 Pay Balance*

Q1. The Singer Laren museum in Amsterdam announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?
Answer: Van Gogh

Q2. Defence Minister Rajnath Singh released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?
Answer: Manohar Parrikar

Q3. Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?
Answer: Hand Washing

Q4. Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honour the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and ________ attained martyrdom.
Answer: Bhagat Singh

Q5. Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?
Answer: Laxmmi Bomb

Amazon Quiz Answers Today – 19th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win A Samsung M30S*

Q1. Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?
Answer: SpaceX

Q2. Time Magazine recreated whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?
Answer: Martin Luther King Jr

Q3. Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?
Answer: Odisha

Q4. Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?
Answer: Chennai

Q5. Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who played the same role in the recent movie Dolittle?
Answer: Robert Downey Jr

Amazon Quiz Answers Today – 18th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win A Fender Acoustic Guitar*

Q1. Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conversational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answer: Dr. Rajendra Singh

Q2. The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?
Answer: Snail

Q3. Which five-time Grand Slam champion announced her retirement from tennis at the age of 32?
Answer: Maria Sharapova

Q4. ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?
Answer: Rugby

Q5. Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?
Answer: Ahmed Khan

Amazon Quiz Answers Today – 17th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win Bose 700 Bluetooth Headphones*

Q1. ‘Prisoner 46664’, often used as a reverential title for Nelson Mandela, comes from the number assigned to him at which prison?
Answer: Robben Island

Q2. The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals.
Answer: TRUE

Q3. In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?
Answer: Bombay Stock Exchange

Q4. What is the capital of Norway?
Answer: Oslo

Q5. What phrase coined by Desmond Tutu did Nelson Mandela use to describe South Africa?
Answer: Rainbow Nation

Amazon Quiz Answers Today – 16th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win ₹15,000 Pay Balance*

Q1. Swami Vivekanada was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards betterment of the society, in servitude of the poor and needy. What is his real name?
Answer: Narendra Nath Datta

Q2. What is the name of India’s first manned space flight project?
Answer: Gaganyaan

Q3. Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)
Answer: Koneru Humpy

Q4. Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?
Answer: Samvidhaan

Q5. _________ Day is celebrated in honour of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)
Answer: National Youth Day

Amazon Quiz Answers Today – 15th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win An Apple IPhone XR*

Q1. India recently announced plans to procure 21 MiG-29 fighter jets from which nation under its latest defense deal?
Answer: Russia

Q2. Which Indian organisation has recently started the broadcast of its first ever Sanskrit ‘news magazine’ program – Sanskrit Saptahiki?
Answer: All India Radio

Q3. Recently, Jai Ram Thakur announced that his state __________ is the first in the country where all households have LPG gas connections.
Answer: Himachal Pradesh

Q4. Dragon Boat Festival is a traditional holiday in which country, that occurs near the summer solstice?
Answer: China

Q5. Which Indian actress is slated to join the star cast of Keanu Reeves’ ‘Matrix 4’?
Answer: Priyanka Chopra

Amazon Quiz Answers Today – 14th July (8 AM – 12 PM) Participate & Stand A Chance To Win A Bose Soundsport Headphones.

Q1. ‘Bhonsle’ which won the Best Director award at the Asian Film Festival Barcelona in 2019, stars which of these actors, as Ganpath Bhonsle?
Answer: Manoj Bajpayee

Q2. Which of these is one of the Indian vaccine candidates for COVID- 19 that is going into human trials?
Answer: ZyCov-D

Q3. Mubarak Mandi Palace, currently an administrative building for the local government, was the erstwhile home of the royals from which place?
Answer: Jammu and Kashmir

Q4. Lin Dan, who recently annouced his retirement, is a two times Olympic gold medal winner in which sport?
Answer: Badminton

Q5. Purple Pebble Pictures is a film production company established by which Indian actress?
Answer: Priyanka Chopra

Amazon app quiz 13th july 2020 answers win 50,000

Question1: Invented by and named after Japanese botanist Akira Miyawaki, the ‘Miyawaki Method’ is a unique technique to do what?

Answer: Grow forests

Question 2. Recently ISRO’s Mangalyaan sent images of the biggest moon of Mars. What is it called?

Answer: Phobos

Question 3. The Hagia Sophia museum is located in which city?

Answer: Istanbul

Question 4. It has been announced that the Dehing Patkai Wildlife Sanctuary will soon get National Park Status. In which state is it located?

Answer: assam

Question 5. Which of these cricketers is captaining the home side in the first Test since the COVID-19 induced hiatus?

Answer : ben strokes

(11th July) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : China
2. Ans : C Rangarajan
3. Ans : Prague
4. Ans : Shukrayaan-1
5. Ans : Mario Gomez

Amazon World Emoji Day Quiz Answers

1. Ans : Emojipedia
2. Ans : J-Phone
3. Ans : New York Museum of Modern Art
4. Ans : Face with tears of joy
5. Ans : Textopolis

Amazon Safe Travels Quiz Answers

1. Ans : Face Mask
2. Ans : Eat/consume food
3. Ans : 1
4. Ans : Aarogya Setu
5. Ans : YellowDirect Quiz Page Link : Click Here

Amazon Quiz 10th July

Question 1. Which country is helping Bhutan set up the 600MW Kholongchhu Hydro Electric Project?

Answer : India.

Question 2. The Amazon Prime series ‘Breathe: Into the Shadows‘ stars which of these Bollywood actors?

Answer : Abhishek Bachchan.

Question 3. Recently inducted by the Indian Navy, after which mythical character is the indigenously developed anti-torpedo decoy system named?

Answer : Abhishek Bachchan.

Question 4. Which global tech firm was the latest to pick up a stake in Jio Platforms for INR 1,894.50 crore ?

Answer : Intel.

Question 5. Which country’s Revolutionary Guards Corps plans to establish a permanent military base in the Indian Ocean by March 2021?

Answer : Iran

Amazon Quiz Contest All Answers Today 9th July 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Rs 50000 Pay Balance.

Q1. Ans- Nltln Menon
Q2. Ans- Tesla
Q3. Ans- France
Q4. Ans- Saroj Khan
Q5. Ans- Russia

Today’s amazon quiz answers 8 july 2020

Answer below 5 questions and answers get a chance to win vivo s1.

Q1. Which cricketer was recently declared the best Indian Test batsman in the last 50 years in a poll conducted by Wisden India?

Answer: Rahul Dravid

Q2. In the US, on July 2nd, the Civil Rights Act of 1964 prohibiting discrimination on basis of race was signed by which President?

Answer:Lyndon B Johnson

Q3. Which movie released in July 2019, is based on the mathematician Anand Kumar?

Answer: super 30

Q4.Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Answer: james bond

Q5.Name the Indian Union Minister of Health and Family Welfare who launched India’s first mobile I-Lab for COVID-19 testing?

Answer: Dr Harsh Vardhan

(7th July) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : PC Mahalanobis
2. Ans : Sonic the Hedgehog
3. Ans : USA
4. Ans : Mexico
5. Ans : Russia

(6th July) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Kerala
2. Ans : Elephant
3. Ans : Tanzanite
4. Ans : K. Sanjita Chanu
5. Ans : Bob Dylan

(5th July) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Ireland
2. Ans : Liverpool
3. Ans : Vir Chakra
4. Ans : India
5. Ans : Kurt Cobain

Amazon quiz 4th july 2020 answers win fendor acoustic guitar

Question 1. Born on 6th July, 1935 how do we better know the spiritual leader Tenzin Gyatso?

Answer: The Dalai Lama

Question 2. What term recently coined by researchers refers to ‘the coronavirus induced lock-down period and its impact on other species’?

Answer: Anthropause

Question 3. Which 100-year-old Japanese firm, once one of the world’s biggest camera brands, has announced plans to sell off their imaging business?

Answer: Olympus

Question 4. According to the World Federation of Exchanges, with a market capitalization of $1.7 trillion, which is the world’s 10th largest exchange?

Answer: Bombay Stock Exchange

Question 5. An abandoned bus inhabited by adventurer Chris McCandless, removed by Alaskan authorities recently, was made famous in which book and film?

Answer : into the wild

(3rd July) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Sourav Ganguly
2. Ans : Turtle Wax
3. Ans : Ministry of Earth Sciences
4. Ans : The Thing
5. Ans : Assam

Amazon Microsoft Modern PCs Quiz Answers

1. Ans : All of the above
2. Ans : True
3. Ans : 2-in-1 convertible or detachable
4. Ans : Siri
5. Ans : Both 2 and 3

Amazon quiz 2nd july 2020

Question 1. Which Indian footballer who received the Indian Player of the Year in 1993, 1997 and 1999 has been recommended for Padma Shri this year?

Answer: IM Vijayan

Question 2. The movie ‘Dil Bechara’ based on ‘The Fault in Our Stars’ stars which of these late actors?

Answer: Sushant Singh Rajput

Question 3. Which famous sportsperson born on July 5th, has won a silver medal each at the Olympics, Asian Games and Commonwealth Games?

Answer: pv sindhu

Question 4. What is the name of the new experimental app introduced by Google for users to share and curate interesting stuff?

Answer: keen

Question 5. Malala Yousafzai, the youngest person ever to win the Nobel Peace Prize, recently completed her degree from which university in UK?

Answer : University of Oxford

Amazon quiz 1st july 2020 answers win apple iphone xr

Question 1. Which famous Music Director born on 27th June was known popularly by the nickname ‘Pancham’?

Answer: RD Burman

Question 2. Which day celebrated annually on 30th June was co-founded by astrophysicist and famed musician Dr. Brian May?

Answer: World Asteroid Day

Question 3. As per Forbes real time Billionaire list, which Indian recently soared into the top 10, based on a sharp rise in net worth?

Answer: Mukesh Ambani

Question 4. The GWM group is China’s largest SUV and pick up manufacturer. What is the full form of GWM?

Answer: Great Wall Motors

Question 5. Swarg ka Dwaar’ is the last episode of which Amazon Prime series?

Answer : Paatal Lok

(30th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : RIL
2. Ans : IOC
3. Ans : Bankimchandra Chatterjee
4. Ans : Wonder Woman
5. Ans : John Bolton

Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers

1. Ans : 5X faster boot speed
2. Ans : TRUE
3. Ans : All of the above
4. Ans : Both 1 and 2
5. Ans : Efficient and durable

Amazon Today Quiz Answers [29th June 2020, 8AM To 12PM]

Answer The Questions and Stand a Chance to Win Rs 50000 Pay Balance

Q1. 
Ans- JAXA

Q2. 
Ans- Remembering

Q3. 
Ans- Facebook

Q4. 
Ans- PV Naraslmha Rao

Q5. 
Ans- Mining

(27th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Odisha
2. Ans : Chang’e-4
3. Ans : Anushka Sharma
4. Ans : Spot
5. Ans : India

Amazon OnePlus TV Quiz Answers

1. Ans : 95%
2. Ans : 2
3. Ans : OnePlus Connect
4. Ans : 93%
5. Ans : Less than 19,999

(26th June) Amazon Daily Quiz Answers

  1. Ans : Belgium
  2. Ans : Farrukh Jafar
  3. Ans : Amartya Sen
  4. Ans : Karnataka
  5. Ans : China

(25th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Qatar
2. Ans : Natural Gas Exchange
3. Ans : Kutch
4. Ans : Brazil
5. Ans : Global Wind Day

Amazon Boat ProGear Quiz Answers

1. Ans : Boat
2. Ans : TRUE
3. Ans : 14
4. Ans : 0.96
5. Ans : IP68

(24th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Kumar Mangalam Birla
2. Ans : Choked
3. Ans : Rachel Weisz
4. Ans : Annular Solar Eclipse
5. Ans : Liverpool

(22nd June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Adelaide Oval
2. Ans : Hello Kitty
3. Ans : Artificial Intelligence
4. Ans : World Blood Donor Day
5. Ans : Chile

(21st June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Tijjani Muhammad-Bande
2. Ans : Wipro
3. Ans : Javed Akhtar
4. Ans : Suits
5. Ans : Richter

(20th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Asiatic Lions
2. Ans : Sushant Singh Rajput
3. Ans : Russian
4. Ans : Indian Railways
5. Ans : Weather forecasts

Amazon #PickAHobby Spin & Win Quiz

Ans : 21 June

(19th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Article 1
2. Ans : Vienna
3. Ans : Innovation for a Sustainable Ocean
4. Ans : Shobhaa De
5. Ans : Odisha

(18th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Chunnan ‘Mirza’ Nawab
2. Ans : India
3. Ans : Ramon Magsaysay Award
4. Ans : Coro-bot
5. Ans : Zynga

Amazon Pay Balance Quiz Answers

1. Ans : Sending cheque to Amazon office
2. Ans : TRUE
3. Ans : Helps you lose weight
4. Ans : All of the above
5. Ans : TRUE

(17th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : New York
2. Ans : Amrish Puri
3. Ans : Saturn
4. Ans : Uttarakhand
5. Ans : Aston Villa, Sheffield United

(16th June) Amazon Daily Quiz Answers)

  1. Answer : Hungama 2.
  2. Answer : Bihar.
  3. Answer : West Indies.
  4. Answer : Mlthun Chakraborty.
  5. Answer : Adani Green Energy

(15th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Uttarakhand
2. Ans : Perth
3. Ans : Aung San Suu Kyi
4. Ans : Uday Kotak
5. Ans : Real Betis, Sevilla

(14th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Cristiano Ronaldo
2. Ans : Netherlands
3. Ans : Sundar Pichai
4. Ans : Atlas Cycles
5. Ans : Mahesh Bhatt

(13th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : UK
2. Ans : Cognac
3. Ans : Kerala Blasters FC
4. Ans : iCommit
5. Ans : Kiran Mazumdar Shaw

(12th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Durga
2. Ans : Uranium
3. Ans : Atal Bihari Vajpayee
4. Ans : Google
5. Ans : Usha

Amazon School From Home Spin & Win Quiz

Ans : Laptop/Tablet/Smartphone

(11th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Nisarga
2. Ans : Austria
3. Ans : Endeavour
4. Ans : Hockey
5. Ans : Jhelum

Amazon quiz 10th june 2020 answers win Mi A3

Question 1. The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Answer: goa

Question 2. Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Answer: Henry Ford

Question 3. Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Answer: ladhak pooice

Question 4. The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Answer: The Diary of Anne Frank

Question 5. The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Answer : Sanjay Dutt

Amazon Today Quiz Answers [9th June 2020, 8AM To 12PM]

Answer The Questions and Stand a Chance to Win Boat Soundsport Headphone

Q1. 
Ans- Uganda
Q2. 
Ans- Saharan cheetah

Q3. 
Ans-  Pyaar Kiya Toh Darna Kya

Q4. 
Ans- French Open

Q5. 
Ans- Italy

DIRECT QUIZ LINK

(8th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Uttarakhand
2. Ans : QWERTY
3. Ans : Bihar
4. Ans : Flying Bullets
5. Ans : Mount Everest

(6th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Rohit Sharma
2. Ans : Salman Khan
3. Ans : Gender
4. Ans : Collab
5. Ans : Kerala

(5th June) Amazon Daily Quiz Answers

1. Ans : Javelin Throw
2. Ans : Laxxmi Bomb
3. Ans : Konark Sun Temple
4. Ans : Indian Navy
5. Ans : Taiwan

Amazon Daily Quiz Answers Today – 4th June (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win ₹20,000 Pay Balance (2 Winners)*

  1. Ans : Manushi Chhillar
  2. Ans : Lightbulbs
  3. Ans : RMS Titanic
  4. Ans : Roger Federer
  5. Ans : Chattisgarh

Amazon Daily Quiz Answers – 3rd June (8AM – 12PM) Give Answers & Stand A Chance To Win A OnePlus 7T Pro*

  1. Ans : BR Chopra’s Mahabharat
  2. Ans : Naomi Osaka
  3. Ans : IBM
  4. Ans : Rajanikanth
  5. Ans : Orlando

How To Participate In Amazon Quiz Contest? 

This Contest Is Only For Amazon App Users

  1. So First Of All Download Amazon App Form Play Store Or App Store,
  2. After Installing Amazon App, Open & Login/Signup With Your Amazon Account
  3. Now, Search Quiz Word Or Click Here (To Directly Go to The Quiz Option)
  4. Then, Tap On Daily Quiz Banner & Tap On Start Button,
  5. They Will Asked Total 5 Questions, In Which Users Have To Answer All The Questions Correctly And Stand A Chance To Win Exciting Prizes Daily, If You Are Lucky Then You Will Win.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply